FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygläger i Luleå v. 27

Lägret är inställt i linje med gällande hälsorekommendationer.

I år ges återigen möjligheten att delta på ett läger i Luleå. Lägret är förlagt till flottiljen F21 men är i övrigt civilt. Under lägerveckan får deltagarna testa på motor- och segelflyg, göra spännande studiebesök på flygflottiljen samt besöka ett närliggande museum. I samband med detta läger tillhandahåller vi FFK:s egna flygoveraller som klädsel under veckan.

Till lägret finns 20 platser som i första hand fördelas lika mellan tjejer och killar. Nya medlemmar har förtur liksom deltagare från norra Sverige. Besked om plats samt reservplats meddelas så fort som möjligt.

All praktisk information inför lägret kommer cirka en månad innan lägerstart. Under lägret står FFK för all mat, logi samt allt material som behövs. Vi ger även ersättning för resor till och från lägret.

Datum: v.27

Plats: F21 Luleå

Ansökan: Lägret är inställt i linje med gällande hälsorekommendationer.

Anmälningskriterium: Du måste ha fyllt 15 år innan lägerstart för att kunna delta och du får inte vara äldre än 20 år, d.v.s. du får inte fylla 21 år under detta kalenderår. Du måste även vara svensk medborgare.

Vid frågor: Alice.wallin@ffk.se

Obs! Utöver lägeravgiften tillkommer avgiften för medlemskap i Frivilliga Flygkåren som är 100 kr per år. Medlemskap är obligatoriskt för att kunna delta i FFK:s verksamhet. Mer om medlemskap i Frivilliga Flygkåren hittar du HÄR.


Ansökan är stängd! 

 

Är du redan medlem? Fyll gärna i ditt medlemsnr nedan. Har du glömt bort ditt medlemsnummer kan du gå in HÄR. Du loggar in med din mailadress som användarnamn och använder dina sista fyra siffror i personnumret som lösenord.  Där kan du också se om du har betalat din medlemsavgift för i år.