FFK Ungdom
FFK Ungdom

Eskaderflygning med FFK AB

Hej du hörliga medlem i FFK Ungdom!
Likt tidigare år kommer FFK stockholm att genomföra en gemensam eskaderflygning upp till Jämtland och till detta är även vi Ungdomar välkomna att delta, vilket är mycket trevligt! Detta är en upplevelse som vi i sektionsledningen verkligen tycker att ni ska försöka vara med på och som du sent kommer glömma!

Här nedan följer ytterligare information samt anmälan till detta.

FFK AB län kommer att genomföra en gemensam flygning till Härjedalen/Jämtland på liknande sätt som tidigare år. Tror att det kommer att fungera med hänsyn till pandemi- och annat krisläge. Vi räknar med att få med FFK Ungdom i ungefär samma omfattning som tidigare, dvs i stort sett lika många som piloter. Det brukar bli runt 25 personer totalt. I år kommer vi även att få med några plan från andra län.
Vi flyger från olika flygplatser i Stockholmstrakten redan på förmiddagen torsdagen 11:e augusti och återvänder på kvällen söndagen den 14:e. Ungdomarna får de sköta navigering, även om piloten naturligtvis är med i kartan. På torsdagen landar vi på Hedlanda och inkvarterar oss på Vandrarhemmet Gästis i Vemdalen. Vi kommer att göra något besök på Optands flygplats i Östersund och ha en aktivitet även där. Om vädret tillåter kommer vi också att göra en eller flera turer djupare in i fjällvärlden, kanske runda Åreskutan och flyga längs norska gränsen. Den fina Idre flygplats och Röros i Norge finns också med bland planerna.
Inbjudna att medverka är piloter som är placerade i någon flyggrupp i Stockholms län samt ungdomar i länet. Lämplig FFK-klädsel ska bäras, så att det klart syns vilka vi är. Det räcker inte med att endast ha mössa! Kostnaden för piloter är 1000:- och för ungdomar 250:. Det inkluderar resa och boende, men var och en står för sina egna matkostnader. Betalning ska vara gjord efter bekräftat deltagande och i god tid innan avresan.
Anmälan sker per mail till Kalle Bäckwall med uppgifterna:
Förnamn, Efternamn
AB-nr (dvs medlemsnummer) samt att du är ungdom
Mobilnr
e-mail
och bostadsort för att underlätta placering i rätt flygplan

Karl Erik Bäckwall: karl.erik@backwall.se

Har du idéer eller förslag kring eskaderflygningen så hör gärna av dig till Kalle.
Se även http://www.vemdaleninfo

Hoppas verkligen att just du har lust att delta på detta!

Vi hörs och syns
/Sektionsledningen för FFK Ungdom Stockholm

Related Posts