FFK Ungdom
FFK Ungdom

Om oss

Går du och sneglar upp mot himlen och önskar att det var du som flög flygplanet där uppe? Eller är du nyfiken på en ny och annorlunda upplevelse? Då har du hittat rätt. Vi upplever Sverige från ovan!

FFK:s Ungdomsverksamhet är en organisation för unga mellan 15 och 25 år som är nyfikna på flyg och vill träffa likasinnade. Hos oss får du möjlighet att åka på roliga sommarläger, gå utbildningar och vara med om andra spännande äventyr!

Vilka är vi?

Frivilliga Flygkårens Ungdomsverksamhet är en del av organisationen Frivilliga Flygkåren, FFK, som genom frivillig verksamhet från luften hjälper samhället och dess myndigheter med alltifrån sjöövervakning och brandflyg till eftersökning av försvunna personer och pejling av djur. Som medlem i FFK:s Ungdomsverksamhet har du möjlighet att utbilda dig till spanare och flyga med FFK på dessa samhällsuppdrag! Läs mer om Frivilliga flygkåren HÄR.

Hur jobbar vi?

Visionen är att FFK:s Ungdomsverksamhet ska finnas i Sveriges alla län och det är något vi jobbar för varje dag. Trots att vi är organiserade i olika län så är vi alla ett och samma. Det betyder att även om du börjar din resa i Dalarna på ett sommarläger och sedan flyttar för att plugga i Göteborg så har du alltid en FFK Ungdoms-grupp  att vända dig till, alltid nya vänner att finna. Gemenskapen står i stort fokus hos oss, hos oss är alla välkomna precis som de är!

Medlemskap i FFK Ungdom

Alla kan bli medlem i FFK oavsett ålder. Är du under 25 år så blir du dessutom automatiskt medlem i FFK:s Ungdomsverksamhet. Som medlem får du ta del av all vår verksamhet vilket inkluderar läger, utbildningar och aktiviteter. Medlemskapet kostar 100 kr/år och innebär att du är försäkrad vid alla våra aktiviteter. Fyra gånger om året får du även vår medlemstidning FFK Nytt med spännande nyheter från flygvärlden och intressanta reportage från vår verksamhet!

Bli medlem här