FFK Ungdom
FFK Ungdom

Ansök om medverkan i Stockholms styrelse!

Hej!

Med det nya året så ska en ny styrelse för Young Pilots Stockholm väljas. Vi söker ledamöter, en ekonomiansvarig och en vice ordförande.

Som ledamot så söker vi dig som är aktiv inom Young Pilots, och är redo att lägga ner tid inom styrelsen. En ledamot får olika uppgifter på styrelsemötena under året och är en viktig del av styrelsen.

Som ekonomiansvarig så söker vi dig som är duktig med siffror och är beredd att ha ansvaret över ekonomin. Eftersom du är ensam som ekonomiansvarig så måste du kunna lägga ner tid och ansvar på din uppgift. Självklart finns de personer att fråga om hjälp och styrelsemedlemmarna hjälper alltid varandra.

Som vice ordförande så söker vi dig som gillar att ta ansvar och är kreativ. Du måste kunna vara aktiv stora delar av året.

Som sagt samarbetar alla medlemmar i styrelsen med varandra så mycket som möjligt, så att inte en medlem tar på sig alltför mycket jobb. Om du är intresserad av att medverka i styrelsen så fyll i formuläret nedan. Den nya styrelsen kommer väljas på årsmötet i februari (mer info kommer). Ansökan till stänger fredag 6/2-15.

Formulär för ansökan om medverkan i styrelsen:

  Ditt namn (obligatorisk)

  Personnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Motivering till varför du vill bli medlem i styrelsen

   

  Foto: Dmitrij Karpenko

  Related Posts