FFK Ungdom
FFK Ungdom

Ansökan till Bungelägret är öppen!

Bunge flygfält och Young Pilots. Vid det här laget är det en klassiker och NU har ansökan till Bungelägret, Mälardalens regionala läger, öppnat för tolfte året i rad! Bungelägret är ett civilt läger beläget på Gotlands norra halva vid Fårösund. På Bungelägret blandas flyg med de mysigaste ledarna och intressanta lektioner. De sex dagarna packas så väl med undervisning i flygteknik, Human Resources och meterologi som flygningar över de gotländska öarna. Visby och ledarnas fantastiska matlagning står så även det på menyn. Bungelägret är en fullkomligt oförglömlig vecka för det finns en anledning till att Bunge och Bunge-andan är känd inom Young Pilots!

Lägret kommer att hållas vecka 27 (4/7 – 10/7) och för anmälan krävs medlemskap i ett Young Pilots län i eller kring Mälardalen och att du som deltagare är 14-18 år gammal. Det finns plats för 18 stycken deltagare, 9 tjejer och 9 killar. Nytt för i år är att lägret innehåller en ledarskapsutbildning som riktar sig till de medlemmar i Young Pilots som är mellan 16-25 år gamla och visat engagemang inom Young Pilots. Det är riksintag för ledaraspiranterna, så oavsett om du bor i Kiruna eller Trelleborg kan du söka! Efter lägret kommer ledaraspiranterna vara fyllda med ny kunskap och kunna föra med sig denna till sina respektive län, andra regionala läger och nationella aktiviteter. De kommer under veckan att genomgå en ledarskapsutbildning på lägret och av de erfarna ledarna lära sig mer om hur man hanterar och bemöter en grupp, organiserar och strukturerar ett läger med aktiviteter samt att leda och kommunicera med deltagarna. Precis som alla medverkande på lägret, deltagare som ledare, skickar även ledaraspiranterna in en ansökan. Ledaraspiranter kommer att väljas ut tillsammans med Young Pilots centrala styrelse.

Ledaraspiranter skickar in ansökan på denna länken och sista ansökningsdagen är 13/3. Ledare och deltagare skickar in ansökan på denna  länken. Sista ansökningsdag för deltagare är 16/4 och för ledare 13/3.

Ansökan är öppen så det är bara att tuta och köra, ansök till ett av sommarens härligaste läger NU!

Related Posts