FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bra att veta inför sommarens läger!!

Snart är det sommar, vad härligt! En massa kurser, läger och flyg som väntar. Vi längtar!!
Mitt i spänningen inför läger så kommer ju ändå det där som alltid måste göras; packa. Vad ska jag ha med mig? Har jag glömt något nu? Panik!
Lugn! Vi i Young Pilots Blekinge vet om stressen, vi har också varit med om det! Därför har vi skrivit ner en liten lista på saker som är bra att ha och tänka på!
Först och främst, solen är härlig, särskilt mitt i sommaren. Dock är det viktigt att komma ihåg att lagom är bäst! Saker som därför är väldigt viktiga att komma ihåg är solglasögon, keps och solkräm; något som skyddar dig från solen. När det är varmt och man flyger mycket finns det även risk att en glömmer att få i sig vätska, så ta gärna med en vattenflaska, så vi inte behöver slösa på plastmuggar!
På slutet av varje läger och kurs brukar vi oftast ha en avslutande middag. Då kan det vara trevligt att ha med sig en skjorta eller blus, något lite mer uppklätt helt enkelt!
Trots att vi håller tummarna och önskar fint väder så är det inte alltid på vår sida. Varierad klädsel är därför att föredra. [OBS! kolla vädret innan lägret, så du vet ungefär hur det ser ut!]. Däremot behöver  du inte packa ner hela garderoben, då det kommer finnas flygoveraller att ha på  sig. Glöm inte strumpor och andra underkläder! En sak, som vi som var på förra årets läger fick lära oss, är att ha med något att ha under overallen: exempelvis linne och shorts om det blir lite finare väder.
Dusch kommer finnas på plats, därför behöver du själv ta med dig handduk.
Till boende är det egna sängkläder som gäller, och kanske en favoritkudde!
En lista där man kan checka av är ju hur  bra som helst. Som tur är har vi även en sådan!:
-Egna underkläder!
-Kläder för varierande väder på flygfältet, såväl shorts som tjocktröja är bra
-Regnjacka
-”Finkläder”, till avslutningsmiddagen, t.ex. en skjorta eller finare blus
-Träningskläder och gympaskor
-Pyjamas
-Hygienartiklar inkl. mediciner och allergitabletter m.m
-Vattenflaska
-Keps/solglasögon
-Solskyddskräm
-Sängkläder och handduk, favorit kudden!
-All annan materiel du behöver kommer du att få låna på plats.
– Ett riktigt gott humör!! 🙂

Related Posts