FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bunge Flygläger 2013- Dag 5

Bunge Radio, Fakstråt Lima, Downloading runway 09.

Vi åkte tidigt iväg till Visby, hälften av oss flög och andra halvan åkte partybuss. Bussarna åkte till flygklubben i Visby och plockade upp alla som hade flugit.

När alla var uppsuttna i bussarna så hörde vi att det var ett event i Visby, så vi tänkte #YOLO. Där åt vi glass, som alla just nu beskriver med hjälp av adjektiv och metaforer.

Lunchen åt vi på Högklint. Maten var god, nyttig och full med lök. Sedan så åt vi muffins, det var najs #SWAG.

På eftermiddagen åkte vi till ESSV aka Visby Int. Airport. Där blev vi välkomnade till Åland (?). Men hur som helst, vi gick igenom en säkerhetskontroll som man normalt gör när man besöker en flygplats. Sedan så  fick sitta i ett stort flygplan (Visbystort flygplan) som hette ATR 72-500 av Braathens Regional. Det var kul, lärorikt och spännande, fascinerande om jag får säga det själv.

På tillbaka vägen så fick hälften åka flygplan. Vilket var en awesome upplevelse som alltid

Kvällen spenderade vi på något träsk och blå lagunen. Vi började med att bada i den Blå Lagunen, det var rätt så mysigt. Sedan så åkte vi genom kalk gruset till träsket där vi åt middag. Middagen var Ruccola, Ruccola och Ruccola med en bit fläskytterfilé, SMASKENS! Sedan så sjöng vi på fallskärmen.

På kvällen så berättade Hannes om sina erfarenheter gällande andar och andra mystiska varelser. Det var ett bra avslut på dagen

Related Posts