FFK Ungdom
FFK Ungdom

Välkommen till Bungelägret 2018!

För fjortonde året i rad anordnar Frivilliga Flygkåren det populära flyglägret på Bunge Flygfält.

Även i år är det möjligt för medlemmar kring Mälardalen att delta men du måste själv kunna ta dig till och från Stockholms Centralstation för vidare färder till och från Gotland.

Du behöver inte vara medlem i Frivilliga Flygkåren, FFK, eller någon flygklubb för att söka, men om du blir antagen till lägret måste du bli medlem i FFK (Young pilots) innan lägret börjar. (100:- för 2 år)

Instruktörerna och piloterna kommer från FFK, främst från Stockholms län men även andra län finns representerade.

Alla läger är kostnadsfria för deltagarna, inkl. de gemensamma tur- och returresorna mellan Stockholm och Gotland.

1/7 bär det av från Stockholm till Fårösund för en vecka fylld av flyg, teori, bad och upplevelse. Vi har reserverat plats för 12 tjejer och 12 killar, för några som inte alls har koll på det här med flyg och för några som redan fått blodad tand. Avslutning sker 7/7 och resan hem till Stockholm igen.

Resan till Bunge Gotland börjar och avslutas i Stockholm där ledare från FFK kommer att följa med i båda riktningarna. Inkvartering sker på Bunge Flygfält i flerbäddsrum.

Bunge flygfält (ESVB) är beläget ca fem mil nordost om Visby och strax söder om Fårösunds färjeläge. Området karaktäriseras av de tre korsande rullbanorna som är belagda med betong och asfalt.

Syftet med lägret är att skapa gemenskap, bygga broar och träffa nya i vänner samt ett engagemang i Frivilliga Flygkåren samt ett intresse för flyg.

Sista ansökningsdag för deltagare är 18 april 2018 och ansökan hittar ni nedan!

Ansökan http://ihaveadream.ffkstockholm.se/?page_id=566

Related Posts