FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bungeblogg tisdag 4/7

Tjenare bloggen! Idag har det varit ännu en händelserik dag. Det är vi grupp C som skriver denna gång, har ni saknat oss?

Morgonen började återigen med Christers tutut spel och alla lyckades faktiskt vakna denna gång. Idag var det nämligen viktigt att vakna i tid eftersom vi skulle till….. inget mindre än… VISBY!! Grupp 1 fick äran att morgon flyga till Visby medan vi i grupp 2 blev tvingade att åka buss med världens sämsta radio. Men men vi klagar inte då vi hade trevligt ändå. Till slut så hamnade vi på Gotlands flygklubb där vi möttes av massor med andra trevliga piloter och efter en kort tids väntan kom dc-3:an DAISY!!! Vi blev alla väldigt överlyckliga även om vi inte skulle flyga med den, vi fick iallafall gå in i planet och provsitta i cockpit. Besöket på flygklubben var mycket uppskattat och när vi var klara körde ledarna oss till ett mycket vacker klint som var helt magiskt.

Väl på Högklint så njöt vi främst av utsikten över Östersjön samt Visby och dessutom så fick vi lunch till det av våra kära ledare. Där på klinten satt vi och åt pasta och när ledarna somnade så väckte vi de med grässtrån. Vi begav oss därifrån i rättan tid då det precis började regna. Kort därefter blev vi avsläppta vid Österport för att upptäcka staden. De flesta gjorde det populära valet att köpa glass medan vissa andra gick vilse. När vi sedan möttes upp några timmar senare hade jag Conny köpt jongleringsbollar för att imponera på de andra. Men å andra sidan köpte en ledare en fidget spinner.. (fråga inte). Dimi visade också upp sin fina blomkrans. Till vår stora förvåning så flög några vackra Gripen förbi staden i formation!! Super häftigt!

När kvällen kom överraskade ledarna oss med ett besök på en pizzeria! Tusen tack! Pizzorna var goda och vi blev mätta, när vi var som tröttast så blev vi plötsligt påminda om att (iallafall grupp 2) vi skulle flyga hem! Vi i grupp 2 blev avsläppta vid flygplatsen och tilldelades grupper och piloter för att sedan flyga hem. Vid vandrarhemmet mötte vi grupp 1 och fick reda på morgondagens aktivitet samt att vi skulle bada i Blåa Lagunen! Alla sprang ivriga och bytte om, hoppade sedan in i bilen och åkte iväg.

Blåa Lagunen var supervacker och solen gick ner medan Bungebarn badade med Hans (ledare). Efter frusna små barn hade badat satt vi ner i bussen och åkte hem. Tack för oss, denna dag har varit bland de bästa, vi älskar er alla, ni älskar oss också, peace out.

 

 

//Grupp C

Related Posts