FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bungerås 2016, dag 6

Bungerås 2016, dag 6

PANNKAKOOOOOOOOR!!!!!!!! BÄSTA FRULLEN PÅ HELA LÄGRET!!!!!

I morse gick några tappra själar upp och gjorde massor av goda pannkakor. De stod o stekte med omsorg och kärlek hela morgonen och de blev så många att det till och med räckte till morgondagens frukost.

Efter den fantastiska frukosten så plockade grupp 2 ihop frukosten, grupp 1 städade medan grupp 3 förberedde sig inför att presentera vädret. Sen var det dags för dagens briefing där vi gick igenom den fantastiska gårdagen samt blev informerade om dagens aktiviteter, som skulle börja en halvtimme senare med att grupp A fick flyga sina uppdrag som gick ut på att fotografera sina egna mål. Under tiden satt grupp B på marken med andra änden av TBOS systemet och tog emot bilderna som grupp A skickade ifrån luften. Innan vi flög blev vi indelade i fyra st flyggrupper som alla fick sina egna områden att flyga i. Flyggrupp 1 fick området sydöst om Västerås. Flyggrupp 2 fick området öster om Västerås, längs med E18. Flyggrupp 3 fick området sydväst om Västerås och flyggrupp 4 fick flyga i området nordväst om Västerås. Alla grupper startade ifrån bana 19 men efter det gick alla skilda vägar och flög ut till sina respektive områden för fotografi och kontrollering av till exempel broar, elledningar, vägar och järnvägar.

Efter detta gick vi alla och åt lunch och vi fick då lasagne som var väldigt god, resten utav eftermiddagen hade vi lektioner och vi fick även veta lite mer om FFK och olika vägar till yrket pilot.

Nu ska vi avsluta dagen med en god middag som då grupp 2 håller på att göra och för första gången på hela veckan så regnar det.

/Grupp 1

IMG_2194

IMG_2199

IMG_2169

IMG_2241

IMG_2231

 

Related Posts