FFK Ungdom
FFK Ungdom

Dag 1- Regionläger Mitt

Dagen inleddes med att vi samlades vid vakten utanför garnisonen för att därefter gå till logementet. Sedan efter att alla samlats gick vi ned till förrådet för att hämta ut all vår utrustning som vi sedan inspekterades i logementet.

Uniformerna stater, därefter fick vi sy på ”ungdomslappen” som många fick kämpa med ganska länge! Det slutade med ett och annat ”blodigt finger”. När alla lapparna var påsydda så var det dags för exercis! Vi fick lära oss många olika kommandon t.ex. ”GIVAAAKT”, ”manöver” och ”halt”.

Sedan följde en rad föreläsningar om olika organisationer och flygsäkerhet. Vi fick även se intressanta och roliga videoklipp om flygning, UWE (under water escape) och hur det är att gå fortsättningskursen. Alla såg fram mot en mysig grillkväll där vi skulle få lära känna varandra men planerna ändrades. Maten som vi skulle äta var spårlöst försvunnen! Det visade sig att den blivit bortglömd och kunde därför inte serveras. Som tur är har vi ett gäng uthålliga ledare som såg till att vi fick vårt kvällsmål i form av mackor, dryck, frukt och yoghurt! Kvällen blev bra trots att det inte blev någon grillning och vi underhöll oss med att umgås och titta på tv i väntan på att kvällsmålet skulle serveras!

Sammanfattningsvis tycker vi det har varit en rolig, givande och lärorik dag! Vi hoppas veckan fortsätter att vara lika underbar!!… GIVAAAKT!

En stor, go kram från oss alla här på garnisonen!

Related Posts