FFK Ungdom
FFK Ungdom

Välkommen på filmkväll med YP Uppsala

Nu på torsdag, den 26/5, beger vi oss ut till Sundbro flygfält (eller närmare bestämt till Uppsala flygklubbs klubbstuga, som befinner sig på flygfältet) för att kolla på film. Filmen som visas är Pearl Harbor, (2001) som utspelar sig under den japanska attacken på Pearl Harbor 1941.
Vi startar filmen kl. 19.10 (detta för att de som tar bussen från stan ska hinna i tid) och den håller på i ca. 2 timmar.
Vi ser självklart till att filmen kan avnjutas med goda tillbehör och i gott sällskap, så allt du behöver göra är att höra av dig till oss och dyka upp!

Om du har tänkt att komma, mejla oss på uppsala@youngpilots.se eller gå med i evenemanget i Young Pilots Uppsalagruppen på Facebook.

För de som åker buss gäller följande: busslinje 844 mot Östervåla kl.18:45 från centralstationen. Stig av efter cirka 15 minuter. Hållplatsen ligger strax efter Ulva Kvarn. Flygfältet är på höger sida i bussens färdriktning. Från busshållplatsen är det ungefär 1,5km till flygfältet, vi ser till att hämta upp er vid hållplatsen med bil.

Vi ses!

Related Posts