FFK Ungdom
FFK Ungdom

Dag 3 på YP Fortsättningskurs v. 29

Hej hej bloggen!

Dagen började med frukost. Sweet. Efter en kort briefing om vädret så påbörjade vi dagens flygande (höjdpunkten!). När vi inte flög planerade vi nästa nav och lärde oss från tidigare navigationer och varandra. Efter lunch flög vi vår sista gång för kursen och tvättade sedan flygplanen efter en lång och rolig eftermiddag. När vi kom tillbaka till restaurangen väntade den bästa middagen (potatisgratäng och schnitzel, lite mer mmm i livet) efter en toppendag. Efter middagen väntade häng i solnedgången och glassnjutning på hög nivå (FRÄSCHT). Efter den väldigt goda glassen så var debriefing högst upp på schemat där vi även gjorde en liten utvärdering av flygaktiviteterna och fikahäng.

Inför imorgon så taggar vi för teori och glassätning (GLASSIGT) och en grym sista heldag med lite pluggstuga på kvällen inför torsdagens prov, men just nu hänger vi vidare.

Ses imorgon!

DSC_4886

DSC_4973

DSC_4896

DSC04895

Från vänster: Johanna, Martin, Bareq, Linus, Alva, Viktor, Sergon, Philip, Per, Tilde, Amanda, Lovisa, Oskar, Mihani, Linnea, Ida, Jonathan, Desirée, Anders och Lars-Göran. Sebastian ej i bild.

Related Posts