FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygdag den 18 oktober med Young Pilots Stockholm

Den 18 oktober anordnar vi i Stockholm en flygdag i Västerås, vi kommer flyga och använda oss av TBOS (Ta Bild Och Sänd) för att dokumentera flygningarna och för att känna på hur det kan vara att agera spanare inom verksamheten. För att ni medlemmar ska få vara med och bestämma hur vi ska flyga så vill vi passa på att bjuda in er till en planeringskväll den 15 oktober, där rutterna kommer att planeras in i minsta detalj. Vi ser helst att ni kommer både på planeringskvällen och på flygdagen, så att ni känner er förberedda inför flygningen. Vi vet också att tiden inte alltid räcker till, så det är inget krav.

Den 15/10 kommer vi hålla till i en föreningslokal på södermalm, vid vintertullstorget, där avslutningsmiddagen var förra året, vi planerar att träffas vid 17.30, vi kommer bjuda på middag av något slag, därför är det viktigt att ni meddelar ifall ni kommer eller inte.

Lördagen den 18/10 med reservdag den 19/10 om vädret inte tillåter. Vi kommer att åka tillsammans till Västerås och Young Pilots bjuder på lunch och fika under dagen.

 • Samling vid centralen, Klarabergsviadukten utanför pressbyrån 07.30
 • Tid för hemfärd meddelas den 15:onde
 • Ta med varma kläder

Anmälan till båda aktiviteterna sker via formuläret nedan, skriv i kommentarsfältet om du inte kan närvara den 15/10, samt om du har några allergier, anmälan är bindande.

Väl mött, så ses vi den 15/10 så kan vi tillsammans planera en riktigt grym flygdag!

Styrelsen i Young Pilots Stockholm

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Personnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Övrig kommentar

  Related Posts