FFK Ungdom
FFK Ungdom

Är du sugen på att träffa nya människor samtidigt som du njuter av en uppvisning av bland annat JAS 39 Gripen, J29 Tunnan och Vampire? Då ska du anmäla dig till detta evenemang!

Söndagen den 31a augusti anordnas det en flygdag på Skavsta och givetvis kommer Young Pilots vara där för att dels, njuta av showen, men också rekrytera nya medlemmar! Tanken är att ett gäng från YP Dalarna och YP Västmanland gemensamt åker ner till Nyköping på lördag kväll och sover över på Kårstaben i Nyköping.

lördagen den 30e augusti möts vi vid Västerås centralstation kl. 17.00 för att gemensamt åka ner till Kårstaben, under resan stannar vi och äter middag, ta därför med dig fickpengar (du betalar själv resan till Västerås). Vi beräknas vara på Kårstaben vid kl. 20.00, se även till att ta med dig hygienartiklar och egna sängkläder!

Området öppnar kl. 10.00  på söndag och under dagen kommer vi hjälpas åt med att informera om vår verksamhet och förhoppningsvis kan vi använda vår fina simulator! Programmet håller på till ca 14.45, troligtvis kommer vi tillbaka till Västerås runt kl. 18.00.

Vill du veta mer om flygdagen så klicka på länken nedan!

www.f11museum.se/program_flygdag.html

Anmäl dig till evenemanget genom att fylla i uppgifterna nedan och det finns endast 8 platser, det är alltså först till kvarn som gäller och sista anmälningsdagen är torsdagen den 28e augusti! I fältet ”allergi/ övrigt” skriver du vilken tröjstorlek du har och maila felicia@youngpilots.se om du har några frågor!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer (obligatorisk)

  Mobilnummer till vårdnadshavare (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Allergi/Övrig kommentar

   

   

  Related Posts