FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygdag samt FIG-övning med Young Pilots Västmanland

Är du intresserad av att navigera över Mälardalen, lära känna nya människor och pröva på mörkerflygning? Då är du varmt välkommen att delta på Young Pilots Västmanlands flygdag!

Lördagen den 18e oktober är det dags för flygdag samt FIG- övning! Vi kommer inleda dagen på Johannisberg flygfält vid kl. 11.00 och under förmiddagen kommer du dels få navigera efter en färdigpreparerad karta och flyga baksits!

Under eftermiddagen, vid kl. 15.oo, kommer vi i Young Pilots hjälpa flyginsatsgruppen (FIG) i Västmanland att utrusta banan med portabla landningsljus. I utbyte kommer du att få följa med en pilot upp när denne tränar mörkerlandning, efter mörkerflygningen kommer vi hjälpas åt med att plocka undan landningsljusen och vi beräknar med att vara klara vid ca 23.00! Det kommer med andra ord bli en fullspäckad dag med massor av flyg!

För att kunna delta måste du vara medlem i Young Pilots och är du under 18 år måste du ha målsmans godkännande. Under dagen kommer Young Pilots stå för maten samt flygningen, det enda du behöver bekosta är transport till och från Johannisberg flygfält (givetvis kan vi hämta dig på Västerås centralstation)! Du kommer även kunna övernatta på flygklubben från fredagen den 17e till söndagen den 19e!

Sista anmälningsdagen är måndagen den 13 oktober och det finns endast 6 platser, så det är först till kvarn som gäller! Anmäl dig nedan och maila felicia@youngpilots.se om du har några frågor! Efter att du har anmält dig kommer du få ytterligare information angående dagen! 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer (obligatorisk)

  Mobilnummer till vårdnadshavare (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Allergi/Övrig kommentar

  Related Posts