FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygning i Stockholm!

                                                                           

Hallå alla underbara FFK-medlemmar! Vad passar bättre än en Flyg-övning nu när våren är kommen?! Den 27 april är det dags för årets första flygövning med FIG AB Nord. Vi ska under övningen medverka som spanare och navigatörer tillsammans med piloterna. FIG står för Flyginsatsgrupp och är den insatsen som medverkar när samhället behöver, som ögonen från ovan. Ett exempel på ett uppdrag kan vara inspektion av kraftledningar eller andra anläggningar, men det kan även gälla när samhället behöver hjälp att hitta människor efter en storm exempelvis. Vi i FFK Ungdom Stockholm övar med FIG gruppen för att vara förbereda att rycka in vid behov, vi kommer därför under denna aktivitet få specifika övningsuppdrag som ni ska planera och utföra på plats.

Det är fördelaktigt att du har deltagit på grundutbildningen som spanare, men det är inget krav utan alla är välkomna att anmäla sig! Vi kommer att bjuda på en lättare lucnh och fika under dagen, och vi ledare och piloter finns naturligtvis med på plats under hela dagen för vägledning och hjälp med kartor och briefing!

 

Det finns begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller! Vi försöker även se till att få en jämn fördelning i gruppen! Om ni har anmält er och är under 18 år, så kommer en blankett skickas till er via mail som vårdnadshavare ska skriva under på!

Har du någon ytterligare fråga är det bara att maila på : stockholm@ungdom.ffk.se.

Mer info kommer inom kort!


    Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.

     

    Related Posts