FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygning till Jämtland med Young Pilots Stockholm

Hejsan!

I år kommer FFK Stockholm att genomföra den numera klassiska flygningen till Jämtland och Hede! Det är fjärde året i rad som flygningen genomförs och i år ska vi se till att det blir den bästa någonsin!

Varje YP-medlem kommer flyga tillsammans med en FFK-pilot från Stockholmstrakten fredagen den 24:e juli och återvända söndagseftermiddagen/kväll den 26:e. På fredagen landar vi på Optand och åker buss gemensamt till den andra flygplatsen i Östersund där vi kommer att bo i de kaserner som finns vid flygplatsen (fd F4). På lördagen är det en mindre flyguppvisning på Hedlanda, där vi Young Pilots medverkar och kommer ha en rolig gemensam aktivitet med de lokala Young Pilots-medlemmarna i Jämtlands län. Vi flyger tillbaka till Östersund på lördagskvällen för att somna trötta och glada. Om vädret tillåter kommer vi även att göra flygtur i fjällvärlden och kanske runda den legendariska Åreskutan!

Kostnaden för att medverka på flyghelgen är 250 :- Det inkluderar resa och boende  men var och en står för sina egna matkostnader. Betalning ska vara gjord efter bekräftat deltagande och i god tid innan avresan.

Du anmäler dig genom att maila ditt förnamn, efternamn, medlemmsnummer, mobilnr och din email till Karl Erik Bäckwall ( karl.erik@backwall.se ) som är evenemangsansvarig för helgen.

Mer information kommer att skickas till din mailadress.
Hör av dig snabbt, de tillgängliga platserna blir snart fyllda. Om det blir överteckning görs prioritering av deltagare med hänsyn till engagemang i Young Pilots.

// Styrelsen Young Pilots Stockholm tillsammans med

Karl-Erik Bäckvall, evenemangsansvarig för Jämtlandsflygningen

Christer Dahlgren, Länsflygchef FFK AB län

Foto: Andreas Eriksson

Related Posts