FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygvapenmuséet i Linköping

Hej alla glada YP:are där ute! I och med att Young Pilots har utökat sin verksamhet till Eskilstuna är det hög tid att vi arrangerar en gemensam aktivitet för att välkomna våra nya grannar! Därför anordnar vi en gemensam aktivitet med Young Pilots Stockholm, Västerås och självklart Eskilstuna och denna gång bär det av till Flygvapenmuseet i Linköping söndagen den 12 april!

Vi beräknar att lämna Västerås vid kl. 08.15 för att sedan möta upp de andra länen nere i Linköping. Innan vi beger oss gemensamt till muséet kommer vi äta lunch i Linköping och denna kommer du få betala själva! Därefter beger vi oss till Flygvapenmuséet där vi kommer att få en guidad visning med inriktning på DC-3:an och efteråt kommer det att finnas tid till att upptäcka museet på egen hand!

Vid kl. 15.00 beräknar vi att lämna Linköping samt att vi är tillbaka i Västerås kl. 17.30. Anmäl dig i formuläret nedan och det finns endast ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller! Sista anmälningsdagen är torsdagen den 9e april!

Mer information kommer via mail och har du några frågor maila felicia@youngpilots.se!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer (obligatorisk)

  Mobilnummer till vårdnadshavare (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Allergi/Övrig kommentar

   

  Related Posts