FFK Ungdom
FFK Ungdom

Häng med till Sjöfartsverkets helikopterbas!


Hej,

Lördagen den 29:de april så åker FFK Ungdom Stockholm till Norrtälje för att besöka Sjöfartsverket! Sjöfartsverket är en myndighet som ansvarar för sjöfarten i Sverige. Om du någon gång hamnar i kris långt ute på sjön så är det just Sjöfartsverket som rycker ut med sina Search and Rescue helikoptrar!

Under vårat besök på Sjöfartsverket så kommer vi få visas runt på helikopterbasen, se deras otroligt mäktiga helikoptrar och få prata med de piloter och helikopterpersonal som arbetar på basen. Om du gillar helikoptrar så kommer det här besöket vara något du minns!

Vi möts i Stockholm mitt på dagen och spenderar sedan eftermiddagen i Norrtälje, exakta tider och plats får du i din mejl när du anmält dig. Vi tar oss till Norrtälje tillsammans med SL från Stockholm, samma sak när vi ska hem sedan. SL resan bekostar varje deltagare själv men allt annat bjuder vi på!

Begränsat antal platser, först till kvarn! Anmäl dig direkt för att garantera att du får plats! Anmälan finns nedan, fyll i den så är du anmäld. Du får sedan ett informationsmejl inom några dagar.

Hoppas vi ses där!

Sektionslednignen FFK Ungdom Stockholm


    Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.

    Related Posts