FFK Ungdom
FFK Ungdom

Västerås Fly-In miniläger

FFK bjuder in till miniläger med kvällsflygning och Fly-In!

Den 6 juni är Sveriges nationaldag och Västerås Flygmuséum firar detta med ett Fly-In. Gästande flygplan är inbjudna från hela Sverige och alla museets flygplan kommer finnas på utställning, bland annat de mäktiga Viggen och Lansen. Museet har även ett flertal flygsimulatorer som kommer vara i gång under dagen!

FFK Ungdom är inbjudna till evenemanget och vi kommer att finnas på plats för att representera och informera om FFK Ungdom, samtidigt som vi njuter av alla flygplan såklart. Vi bjuder därför in till ett miniläger mellan 5-6 juni!

Vi ses den 5 juni på eftermiddagen för att förbereda inför evenemanget den 6 juni. Deltagare får en uppdatering på det senaste inom FFK Ungdom och uppgifter att genomföra. Förutsatt att vädret är bra kommer vi att ta en kort kvällsflygning över Västerås på kvällen! Den 6 juni är vi på museet och njuter av Fly-In.

Detta miniläger prioriterar främst medlemmar i Västmanland, Mälardalen och Örebro men alla är välkomna att söka. Vi har ett begränsat antal platser vilket gör att ansökan kan stänga i förväg.

FFK Ungdom står för transport, mat, boende och aktiviteter.

Kortfattad fakta:

Datum: 5-6 juni.
Plats: FFK Kårstab, Västerås.
Lägeravgift: 
0 kr.
Ansökningskriterium: Betalande medlem i FFK Ungdom.
Sista ansökningsdag: 
Ansökan stängd.
Besked om antagning:
Ansökan stängd.
Vid frågor: infoungdom@ungdom.ffk.se

Anmälan:

Ansökan stängd.