FFK Ungdom
FFK Ungdom

Avslutningsblogg YP Regionläger Luleå

Tjabba bloggen!

Nu har denna lägervecka tyvärr nått sitt slut och det är dags att åka hem efter en vecka full av aktiviteter, flygning och nya kompisar. Här kommer några sammanfattande ord och hälsningar från oss som var med:

Det var roligare än vad jag hade förväntat mig, fick flyga väldigt mycket vilket var spännande. Tack för denna upplevelse med YP-flygläger. 

Alexander Paulsson

Lägret har varit fantastiskt roligt! Mycket häftiga upplevelser och minnen för livet. Det var bra mycket bättre än vad jag förväntade mig. Att vi förutom alla upplevelser på marken fick flyga ett flertal gånger gjorde verkligen lägret tipp topp! Ett stort tack till alla ledare och till personalen på F21.

Fredrik Nichols

En fantastisk vecka där jag har lärt känna nya härliga personer och fått upplevelser som man kommer sent att glömma.

Isak Stierngren

Mycket rolig vecka och jag har precis som dom ovanför träffat många trevliga människor. Kul att vi kom iväg och fick flyga trots att vädret såg ostadigt ut. Jag ser fram emot att gå på ännu ett läger. 

Linus Unenge

Superrolig vecka med mycket flygning och underbara kamrater. Vi hade otroligt tur med vädret och myggen har inte hunnit vakna så jag klagar inte. Längtar redan till nästa läger!

Jenny Bergvall

En av dom bästa dagarna i mitt liv. Att få möjligheten att segelflyga var det roligaste som har hänt mig. Att få vara här med alla goa människor har varit en livsupplevelse, tyvärr så tar det slut nu men de är bara bra minnen jag tar med mig här ifrån.

Joel Karppinen

En skitrolig vecka med motor- och segelflyg. Mycket nya och gamla kompisar som man fick träffa igen. Men alla roliga saker har ju ett slut oturligt nog.

Simon Hansson

Några av de allra bästa dagarna i hela mitt liv. Vi hade bra sammanhållning i gruppen. Vi har fått testa på både segelflyg och motorflyg. Det har varit fantastiskt kul och de bästa dagarna i mitt liv. Man har träffat gamla kompisar som man sett på tidigare läger och kurser och skaffat nya vänner. Det blev en vecka med många fina minnen. 

Björn

Det var en fantastisk bra vecka och jättetrevliga människor här. Några kommer jag ihåg från förra veckan. Vi fick köra segel- och motorflyg. Väntar på nästa läger.

Eva

Jag tycker denna vecka har varit lärorik och väldigt spännande. Jag tycker också att det har varit ett härligt gäng och hoppas verkligen att jag kommer träffa dem igen. Det bästa var att vi hann flyga väldigt mycket. Puss puss och Kramiz!

Paula

Första gången jag är med på ett YP-läger och veckan slutade högt över mina förväntningar. Väldigt kul att få flyga segel- och motorflyg för första gången.

Max

Puss och kram på er allihopa, vi hoppas att vi ses snart igen!

Related Posts