FFK Ungdom
FFK Ungdom

Mörkerflygning med Young Pilots Västerås

Lördagen den 28e februari kommer du, i utbyte mot att du hjälper till med att placera ut en portabel banbelysning,   kunna vara med och pröva på mörkerflygning!

Vid kl. 15.00 är det samling på Johannisberg flygfält och under eftermiddagen kommer du att hjälpa piloter från Frivilliga Flygkåren och Hemvärnet att placera ut en portabel banbelysning. Vid kl. 18.00 bjuds det på middag och om vädret tillåter kommer du få följa med i planet när en pilot tränar mörkerlandningar. Efter flygningen hjälps vi åt att plocka undan utrustningen och därefter blir det lite fika. Aktiviteten beräknas alltså avslutas vid ca kl. 21.00.

Det enda du behöver betala för är transporten hem och till Johannisberg flygfält! För att vara med på aktiviteten måste du vara medlem i Young Pilots och är du under 18 år behövs målsmans tillstånd för att du ska få flyga! Sista anmälningsdagen är den 26e februari och det är först till kvarn som gäller! Efter att du har anmält dig kommer du få ytterligare information om dagen.

Maila felicia@youngpilots.se om du har några frågor!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer (obligatorisk)

  Mobilnummer till vårdnadshavare (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Allergi/Övrig kommentar

   

   

  Related Posts