FFK Ungdom
FFK Ungdom

Hej YP-medlem!
Visst skulle det vara kul att veta om vad som händer bakom alla låsta dörrar på SAAB och se vad vår Svenska hemlighetsmakare håller på med? Nu får du möjlighet att kolla just det!

YP-Stockholm tillsammans med SAAB lyckats ordna en heldagsresa till SAABs utvecklings och radaranläggning i Arboga där vi kommer få möjlighet att kolla upp den senaste utvecklingen och produktionen. Vi fixar transporten från Stockholm till Arboga och tillbaka, lunch och alla inträden, så det kommer nästan bli som ett litet miniläger!

Förutom fantastiska saker att se har vi även fixat ett besök på Arboga Robotmuseum, så det kommer vara mycket roligt att uppleva. Och bäst av allt, som vanligt är det helt gratis för dig att åka med!

Datum för detta är den 18/6, och mer info angående exakta tider med mera kommer komma efter att anmälan stängt. Prioriterat kommer vara 18+, men är du inte det så anmäl dig ändå!

Anmälan kommer att hållas öppen fram tills 2/6, så se till att anmäla dig nu!
Vi ses väl där?

  Medlemsnr*

  Personnummer*

  För- och efternamn*

  Mailadress*

  Mobilnummer*

  Vårdnadshavare/närmsta anhörig 1 (namn & släktskap)*

  Mobilnummer till Vårdnadshavare/närmsta anhörig 1*

  Vårdnadshavare/närmsta anhörig 2 (namn & släktskap)*

  Mobilnummer till Vårdnadshavare/närmsta anhörig 2*

  Jag godkänner att bilder på mig från denna aktivitet får publiceras i Young Pilots olika medier, exempelvis hemsida, Facebook och Instagram:*

  JaNej

  Matallergier/matrestriktioner eller sjukdomar vi bör veta om

  Övriga uppgifter/kommentarer

  Related Posts