FFK Ungdom
FFK Ungdom

Sommarjobb

FFK Ungdomar är eftertraktade på arbetsmarknaden!

Flera flygföretag söker duktiga sommarjobbare inför sommarflygsäsongen 2024 och vill gärna komma i kontakt med flygintresserade ungdomar. FFK Ungdom vill ge våra medlemmar en möjlighet att komma in i flygbranschen för ett framtida arbetsliv i flyget, vi ser detta som en spännande och unik möjlighet för dig!

Hur går det till?

Du söker sommarjobb direkt till det företag du är intresserad av enligt beskrivningarna i jobbannonserna.

Om du uppfyller kriterierna för sommarjobbet du sökt kommer företaget att höra av sig till oss för en referens om ditt engagemang i FFK Ungdom. Genom att söka godkänner du att FFK Ungdom delar information om ditt engagemang i vår organisation. Vi delar inga personuppgifter.

Efter att vi har bekräftat ditt engagemang i FFK Ungdom tar företaget du sökt jobb hos kontakt med dig angående nästkommande steg i ansökningsprocessen.

OBS! Inget av sommarjobben nedan är associerade med FFK eller FFK Ungdom. Vi kommer endast att agera som referens för dig. Ansökningsprocessen, intervjuprocess och sommarjobbet är helt fristående från FFK och FFK Ungdom.

Proflight

Proflight är Sveriges äldsta aktiva helikopterföretag som utbildar piloter för en rad olika specialuppdrag, exempelvis ambulans och polisen. Proflight flyger både persontransport och utför också uppdrag åt myndigheter.

Hos Proflight kommer du bli en viktig del i den dagliga operationen genom att hantera marktjänster runt helikoptrar och att på ett säkert sätt ta hand om passagerare. Tjänsten utgår från Bromma i Stockholm.

Ansökan har stängt.

Wermlandsflyg

Wermlandsflyg genomför flyguppdrag åt flera statliga myndigheter genom olika mätmetoder. De flesta uppdragen genomförs på låg höjd med tvåmotoriga flygplan.

I sommar söker Wermlandsflyg en duktig navigatör som bistår piloten under flygning med navigering och hantering av mätutrustning. Navigatören har även kontakt med beställaren av uppdraget. För att söka ska man vara godkänd på minst vår Fortästtningskurs,

Ansökan har stängt och tjänsten tillsatt.