FFK Ungdom
FFK Ungdom

TOP GUN – Privat Visning

Foto: Astrid Amtén Skage/Försvarsmakten

Hej alla flygentusiaster i Blekinge!

Vi är så glada att få inbjuda er till en spännande biokväll med FFK Blekinge Ungdom, där vi tillsammans kommer att njuta av filmen ”Top Gun” – en absolut klassiker för alla flygälskare! Innan filmen bjuds alla deltagare in till en visning av flygplanen FFK använder ute på Ronneby flygplats.

Datumet att markera i kalendern är lördagen den 3:e februari. Vi ses kl 12:00 på Ronneby flygklubb. Följ skyltarna till Frivilliga Flygkåren. Har man inte möjlighet att besöka flygplatsen kan man ansluta 14:00 vid Centrum biografen i Ronneby, en perfekt setting för att starta en ny gemenskap här i Blekinge. För att göra kvällen ännu bättre kommer mat att bjudas på! Om du har några särskilda kostbehov, vänligen meddela oss detta genom att maila till emil.schutt@gmail.com.

Det här är ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor, nätverka och vara en del av den spirande ungdomssektionen i Blekinge. Det spelar ingen roll om du är en inbiten flygentusiast eller bara nyfiken på världen ovan molnen, alla är varmt välkomna!

För att säkra din plats, vänligen anmäl dig genom att maila ditt medlemsnummer, förnamn, efternamn och eventuella matpreferenser till emil.schutt@gmail.com. Kom ihåg att anmälan stänger den 26:e januari, så vänta inte för länge! Platserna är begränsade och vi vill inte att du missar den här möjligheten. Alla kan söka men medlemmar i Blekinge har förtur.

Vi ser fram emot en spännande filmkväll med er. Låt oss lyfta tillsammans mot nya höjder med FFK Blekinge Ungdom!

Kortfattad fakta:

Plats: Ronneby flygklubb 12:00 (alternativt anslut kl 14:00 vid Centrumbiografen) 3 februari. 
Avgift: 0 kr. 
Ansökningskriterium: Betalande medlem i FFK Ungdom.
Sista ansökningsdag: 26 januari. Ansökan skickas till emil.schutt@gmail.com
Vid frågor: emil.schutt@gmail.com