FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygläger i Västerås 2014

Flygläger med Young Pilots Västerås den  7 juli- 11 juli (v.28).

Är du mellan 14 och 24 år? Har du alltid drömt om att bli pilot? Eller att någon gång få provflyga ett riktigt flygplan? Kanske har du modellflyg som ett stort intresse? Eller är allmänt intresserad av adrenalinkickar och har lust att bekanta dig med nya människor den här sommaren? Då har du chansen att delta på ett fem dagar långt flygläger i Västerås, vilket du inte vill missa!

Du kommer bland annat få flyga motorflyg och segelflyg och även testa på modellflygning. Dessutom får du chansen att själv få planera en  navigationsrunda! Vi kommer också testa på simulatorflygning, göra ett besök på ”Prison Island” och mycket mer! Lägret tar 10 platser så det är först till kvarn som gäller!

Sista anmälningsdagen är den 15 juni. Fyll i anmälan nedan, i fältet ”allergi/ övrigt” skriver du en kort beskrivning om dig själv och där du motiverar varför just du vill vara med på lägret!

 

Lägret kostar 250 kr och vid frågor kontakta: felicia@youngpilots.se.

Mat och boende ingår. Skriv med i anmälan om du är allergisk eller känslig mot något. Boendet kommer ske i Johannisbergs segelflygklubbs stuga, där vi kommer tillbringa den mesta tiden. Ta chansen att se Västerås från ovan så ses vi i sommar!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer (obligatorisk)

  Mobilnummer till vårdnadshavare (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Allergi/Övrig kommentar

   

  Related Posts