FFK Ungdom
FFK Ungdom

YP Regionläger Norr Dag 1

Tjingeling bloggen!

Sjutton ungdomar från hela Sverige samlades på Luleå Centralstation vid 12-tiden. Därifrån åkte vi i en fruktansvärt frän buss (Lule Hockey) mot F21, där vi möttes av en sallad till lunch. Sedan så fick vi M90 (uniformsliknande klädsel), osköna kängor och tillbehör för att klara veckan, och undervisades i vikten av korrekt klädsel, som är precis lika krystat som det låter.

Efter det var det dags att marschera. Under tuffa ord och många tårar lärde vi oss att gå (marschera), och till slut  till och med att stanna (givakt). Med våra nya kunskaper marscherade vi ytterst graciöst och stelt iväg till matsalen där vi åtnjöt en fisk som luktade fisk. Därefter gick vi tillbaka till kasern var vi städade upp rummen under strikt uppsyn och kalla ögon (Elin). I ett mörkt rum under matkoma började sedan Hasses mycket intressanta presentation om FFK som följdes av Martins lärdomsfulla genomgång (dettas inläggs enda icke-sarkastiska mening). Dagens andra middag bestod av grillning i duggregnet, med goda fläskklotter medans vegetarianen gnagade på sina grönsaker.

Imorgon blir det SEGELFLYG!!!

PoK
Lukas. A, Märta, Wincent, Anton, Oscar, Fille, Kevin, Nathalie, Julia, Linnea, Lisa, William, Elvira, Elsa, Saga, Egon & Eva

 

luleå dag 1

Related Posts