FFK Ungdom
FFK Ungdom

Det börjar närma sig december och Young Pilots Västmanland och Young Pilots Dalarna har valt att samordna sina årliga aktiviteter julmiddagen och Arlandabesöket!

Lördagen den 17e december kommer vi ha en gemensam julmiddag + lära – känna- övningar på kårstaben i Västerås.

Under söndagen åker vi på Dalarnas årliga Arlandabesök. Detaljerna för besöket är inte ännu utredda så det får bli en liten överraskning. Vad som än kommer att stå på schemat så blir det en fullspäckad dag tillsammans på Arlanda – flygnördens paradis!

Om du enbart kan komma på en aktiviteterna så ansvarar själv för att ta dig till respektive plats (givetvis kan vi hämta dig vid någon av terminalerna på Arlanda). Du som däremot anmäler dig till både julmiddagen och Arlandabesöket får skjuts från Västerås till Arlanda, tur och retur. Tanken är den att vi gemensamt åker till Arlanda på söndag morgon efter att ha övernattat på Kårstaben i Västerås.

Transport för masar och kullor till Västerås samordnas gemensamt. Mer info om detta kommer efter anmälan.

Anmäl dig till aktiviteten senast den 13e december. Klicka i vilken/ vilka aktiviteter du vill vara med på, det finns ett begränsat antal platser till arlandabesöket och det är först till kvarn som gäller, det enda du behöver betala för är transport till och från kårstaben. För att kunna samordna transport till Västerås vill vi att du skriver vilket län du tillhör på fliken ”Allergi/ övrigt”.

Om du har några frågor maila antingen sezgin@youngpilots.se eller felicia@youngpilots.se.

Vi har tyvärr stängt anmälan i och med att antalet platser är fyllda! Som tur är arrangeras det fler julmiddagar ute i Sverige så anmäl dig till någon av dem istället! 🙂

 

Related Posts