FFK Ungdom
FFK Ungdom

Aktivitet för Västerås, Dalarna och Stockholm!

Med det nya året kommer nya möjligheter.
Möjligheter att träffa nya människor och få nya erfarenheter. Vad kan då passa bättre än en länsöverskridande aktivitet mellan hela TRE län? Helgen den 30-31/1 ska Dalarna, Västerås och Stockholm bo på KS och genomföra en rad aktiviteter. Utöver de traditionella fikastunderna kommer det bli en fullspäckad helg med allmänt flygtema men såklart även filmkväll och en hel del god mat! Detta innebär att du behöver packa med dig sängkläder, eftersom vi ska övernatta i rummen på Kårstaben. Aktiviteten är kostnadsfri. När Du anmält dig för du ett mail av den som är ansvarig för aktiviteten i ditt län. Där står mer specifik information och telefonnummer du kan ringa om det skulle behövas.

 

Kortfattat åker Stockholmarna åker TC kl 10.00 lördag den 30/1 och kommer vara tillbaka där vid 17.00 dagen efter, 31/1. Dalmasarna träffas 09.15 på Borlänge Resecentrum och beräknas vara tillbaka där ungefär kl 17.00 på söndagen. Västeråsmedlemmarna ses på Frivilliga Flygkårens kårstab på Hässlögatan 20.Om du själv kan transportera dig till buss eller tågstation i Västerås hämtar vi givetvis dig. Var bara noga med att skriva det i anmälan under ”övrigt”. Dessutom, om du inte kan äta viss mat, skriv det under ”övrigt”.

 

Detta kommer med stor sannolikhet att bli en av årets höjdpunkter, så säg till dina YP-kompisar att det är dags att packa väskan, ta med ett glatt humör och tagga till inför 2016 års första aktivitet: VÄSTERÅSHELGEN!

  Medlemsnr

  Personnummer*

  För- och efternamn*

  Län*

  Mailadress*

  Mobilnummer*

  Vårdnadshavare/närmsta anhörig 1 (namn & släktskap)*

  Mobilnummer till Vårdnadshavare/närmsta anhörig 1*

  Vårdnadshavare/närmsta anhörig 2 (namn & släktskap)*

  Mobilnummer till Vårdnadshavare/närmsta anhörig 2*

  Matallergier/matrestriktioner eller sjukdomar vi bör veta om

  Övriga uppgifter/kommentarer

  Related Posts