FFK Ungdom
FFK Ungdom

YP-Sydost på träff i Växjö.

Hallå och god forsättning på er alla!

Nu när julskinkan är uppäten och året lider mot sitt slut så börjar även ett nytt spännande flygår hos oss på Young Pilots. I sydost är första aktiviteten/träffen redan på trettondagen (6/1-16) då de tre länen Blekinge, Kalmar och Kronoberg träffar varandra på Växjö flygklubb klockan 15:00. Där kommer det skapas nya samarbeten, nya vänkretsar samt nya kunskaper. Självklart kommer vi även bjuda på fika och med att det är årets första fika kan det bjudas på något riktigt extra.

Vi kommer bland annat prata om möjliga aktiviteter som kan bli verklighet i vår och under året. Vi kommer även prata om hur vi i de olika länen kan hjälpa varandra med diverse aktiviteter och med kunskaper. Men vi behöver din hjälp i denna härliga process där du kan vara med och skapa det bästa minnena. Så häng med på en riktigt rolig eftermiddagsträff.

För er som vill ha mer information om hur ni tar er ut till Växjö flygklubb eller har allmäna funderingar om kvällen, tveka inte att höra av er till ordförandena i de olika länen. Ni hittar oss under ¨kontakta oss¨fliken här på hemsidan.

Ha en underbar avslutning på detta året så syns vi nästa flygår.

Gott nytt YP-år.

Related Posts