FFK Ungdom
FFK Ungdom

Ållebergslägret Dag 4

Idag, söndag, är det dags för alla deltagare att bege sig hemåt. Dessa fyra dagar har varit fulla med aktiviteter från tidig morgon till sen kväll och som avslutning på detta har alla deltagare fått skriva ett par rader om vad de tyckte om lägret. 

”Det roligaste med lägret var att flyga segelflyg på fredagen därför att det var något nytt för mig.” – Björn

”Lägret var mycket bra ordnat utan problem eller hinder. Ledarna var kluriga och roliga. Vi har fått uppleva massvis med nya saker som man kommer komma ihåg med åren.” – Oskar

”Den stora höjningen för detta roliga läger har varit alla roliga aktiviteter så att det aldrig har varit någon längre stund utan något att göra. En av de roligaste sakerna var när vi åkte och spanade efter kyrkor i ett motorplan.” – Alfons

”Det roligaste med lägret var att träffa på och lära känna alla personer som har varit med, samt att vi hade så många roliga aktiviteter och att få flyga såklart! Ett väldigt bra och organiserat läger helt enkelt!” -Kimberley    

”Den bästa upplevelse var vinsch starten, det var något nytt för mig. Det känns i magen när man flyger rakt upp i luften väldigt fort.” – Minthra

”Det bästa var naturligtvis vinschstarten med segelflygplan och att man fick flyga ett gammalt Bergfalkeplan. Det var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig och inte lika läskigt.” – Ida

”Till att börja med hade vi utmärkt väder under samtliga flygningar. Att prova på segelflyg med vinschstart var något nytt och mycket roligt tycker jag. I övrigt så var det roliga aktiviteter och bra planerat.” – William  

”Jag tycker det var skitskoj att komma hit och träffa nya kompisar. Första dan var lite stel med de nya kompisarna men ledarna var på som vanligt. Det var görkul och spännande när vi skulle ut på fältet och flyga, speciellt vinschstarten. Motorflyget var även också roligt.” -Victor

”Detta var mitt första YP läger! När jag sökte till det var jag lite nervös och sådant men nu när det är sista dagen så ångrar jag inte en enda sekund. Här har vi upplevt allt ifrån flygning med både segel och motor. Roliga teambuildingövningar samt roliga aktiviteter. Här har man skaffat minnen för livet och det som var toppen av isberget var att träffa så många härliga människor med likadana intressen och skapa gemenskap med varandra. En stor tumme upp till ledarna som har skött allting väldigt smidigt och flexibelt. Nu säger jag hejdå till Ålleberg! Tack för denna tiden!”  – Lukas

”Lägret var kul och väl organiserat, första dan flög vi inte men det var kul med alla teambuilding-utmaningar. Jag tyckte att det var kul att flyga, dock så tyckte jag att det var lite för korta segelflygningar, men motorflyget var grymt kul!” -Felix

”Det var helt underbart att få flyga och träffa nya människor. Känna gemenskap och arbeta tillsammans. För att vara mitt första yp läger så är jag riktigt glad och nöjd. Hoppas på att få göra om det någon gång snart. Så mitt sista inlägg blir ett stort tack för dessa underbara dagar och ett glatt adjö till Ålleberg!” – Ylva

Tack för oss!

Carl,Fredrik,Gabriel och Jonathan

Related Posts