FFK Ungdom
FFK Ungdom

Segelflyghelg på Vängsö

Återträffen för årets Bungeläger som går av stapeln den 11/9-13/9 på Vängsö flygfält börjar närma sig. Ni som var på årets Bungeläger ska ha fått ett mail om detta och anmäler er på facebook i det evenemang som skickats ut (ni behöver alltså inte anmäla er även här). Denna information är dock riktad till alla andra medlemmar i YP Stockholm. Ni är nämligen hjärtligt välkomna ni också! Ju fler som kommer desto roligare! Fredagen är endast avsedd för årets Bungedeltagare, men ni andra är varmt välkomna från och med lördagen den 12/9 och ni får gärna stanna till söndagen om ni vill.

Antingen tar ni er till fältet på egen hand, men om ni vill bli hämtade vid Gnesta pendeltågsstation med bil så är det tåget som går 09:16 från Stockholms C och kommer fram 10.19 till Gnesta som gäller (OBS tågbyte i Södertälje hamn samt extra avgift för länsgränspassage till Gnesta). Medtag något att sova på och i, tex luftmadrass och sovsäck. Stövlar och regnkläder kan också komma till användning, kom ihåg att vi är på ett gräsfält som ofta är ganska blött.

Anmälan sker i formuläret nedan. Mat kommer att lagas, så har du några allergier eller är vegetarian: skriv det. Och du, anmäler du dig så vill vi att du kommer! Annars kommer vi köpa och laga en massa mat i onödan. Sista anmälningsdag: 30/8.

Helgen arrangeras av YP Stockholm och Bungegruppen tillsammans med Östra Sörmlands flygklubb, och det är även deras lokaler vi kommer att vistas i. Har du funderat på att börja segelflyga, eller skulle vilja ta reda på mer om just segelflyg, får du därför absolut inte missa denna helg! Själva segelflygningen är under helgen endast till för årets bungeungar, men är inte sällskapet och flygandan nog, så kommer vi även ägna oss åt gemensamma aktiviteter samt ha en härlig middag tillsammans på lördagskvällen.

Vi hoppas att många av er vill komma. Vi ses på Vängsö!

Mvh Styrelsen YP Stockholm

Ansökan är stängd

Related Posts