FFK Ungdom
FFK Ungdom

Hejsan svejsan

24 entusiastiska ungdomar samlades på morgonen den 29/6-2019 på t-centralen. Taggade och redo på att så snart som möjligt komma upp i luften, gav vi oss av mot Bunge och dess äventyr. 

Båtresan fylldes av roliga aktiviteter för att vi skulle lära känna varandra.Vi blev bjudna på mycket god mat och fika. När vi anlände i Visby hamn blev vi bemötta av FFK:s uniformsklädda piloter. Ett mycket varmt välkomnande, med flera kramar och handslag. Vi blev eskorterade till vandrarhemmet i minibussar, dock något varmt utan ac… Gotland bjöd på idylliska vyer, med väderkvarnar, hästar och vita stenhus.

Väl framme på Bunge, blev vi tilldelade flygoveraller och tillhörande accessoarer. Vi fick träffa våra blivande rumskamrater och vi lärde känna varandra genom namnlekar och sammarbetsövningarna som vi gjorde senare på kvällen, efter en utsökt måltid. Vi fick en genomgång i flygsäkerhet och vi hjälptes åt att ta fram viktiga regler inför veckan. En av reglerna, kanske den viktigaste, var att vi ska se till att ha kul. Hittills har vi lyckats med det.

Dagen avslutades med kvällsfika i ledarnas stuga. Uppehållsrummet var fyllt av till synes kaosartade diskussioner och berättelser om oss själva och våra drömmar. Parti i kort spelades också, fusk kan ha förekommit av skribenten…

Banden mellan deltagare så väl som ledare, har byggt sig starka redan. Efter en händelserik dag ser vi nu fram emot att få sova ut.

Tack och hej, leverpastej. (Den vegetariska varianten)

– Nicolina Gulin, samverkande: Max, Gabriel, Marcus.

Related Posts