FFK Ungdom
FFK Ungdom

Fortsättningsutbildning dag fyra

Tja tja bloggen!

Idag den 18:e juni åkte vi till flygplatsen i Falköping och flög våra sista navigeringsrundor, vädret var ungefär samma som dagen innan och vissa av oss mådde illa men trots det så klarade vi allihopa att göra klart uppdraget. Vissa av oss har tappat bort sig vid navigeringen men lyckades att hitta tillbaka till brytpunkten.

Ett flygplan fick problem med startmotorn och två av oss fick byta till ett annat flygplan för att avsluta navigeringen. Våra lärare gick och hämtade två hammare och en sprayflaska och försökte laga det men lyckades inte. Det tyckte vi var jätteroligt. Senare på dagen gjorde vi en störningsrapport om detta och skickade det till Frivilliga flygkåren.

Imorgon ska vi skriva ett slutprov på denna kurs, så när vi kom tillbaka till Ålleberg fick vi genomgångar och instuderingsfrågor som vi fick plugga på.

Hela upplevelsen av denna fortsättningskurs har varit  väldigt positiv, mycket intensiva dagar men bra lärdomar. Lediga tiden har också väldigt rolig, man blir lite som en familj här, så det är skönt att åka hem imorgon samtidigt som man känner sig ledsen för att lämna alla man har lärt känna.

Nu ska vi plugga.

/ Sandra, Anton, August, Milan

Related Posts