FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bungeblogg dag 2

Bungeblogg dag 2

Bungeungarna startade sin dag på olika sätt, vissa valde att springa medans en del valde att sova tills den unika väckarklockan började låta.

Efter en god frukostbuffé blev bungeungarna uppdelade i tre olika grupper, där den ena gruppen fick i uppdrag att kolla vädret för dagen. Ungefär 30 minuter senare kom de andra två grupperna och lyssnade på väderpresentationen där Bungeungarna fick lära sig mer om hur vädret skulle se ut och om det skulle finnas några hinder under dagen- men som tur var steg vi inte på några problem.

Några minuter efter en kort bensträckare delades Bungeungarna in i två grupper där de fick lära sig om radiotelefoni och flygsäkerhet tills det var dags för lunch.

Vi blev bjudna på en hjärtvärmande lunchbuffé som gav oss all kraft vi behövde för att klara av eftermiddagens flyg. Flygningen bestod av Fårö runt. Vi fick följa kursen på karta och hjälpa till med navigation, för vissa var detta första gången, men det var för alla en riktigt spännande upplevelse.

No description available.No description available.

 

Under tiden som den första halvan fick flyga undervisades den andra halvan i flygnavigation, där vi också planerade morgondagens flygning runt norra Gotland.

 

Dagen har bestått av väldigt många roliga moment som också har varit väldigt lärorika.

 

/Grupp Ringmura

Related Posts