FFK Ungdom
FFK Ungdom

Shu, Tja, Tjena

07:00 vaknade alla av bungetrumpeten. Som vanligt gick alla upp och åt den vanliga goda frukosten. Lammungarna gick ner till teorisalarna och hade meteorologi. Sedan gick resten av grupperna ner och lyssnade på hur vädret och dagen skulle bli.

Efter det åkte drakarna med flygplan till Visby medan enhörningarna åkte bilarna dit. Vi besökte Almedagsveckan i Visby och det första vi gjorde var att äta glass. Sedan gick vi och åt lunch och lyssnade på när Christer Fuglesang berättade om hans upplevelser i rymden. Vi fick även ställa frågor och ta bilder. Efter den mumsfilibabba lunchen fick vi ledig tid i Visby där vi fick gå och kolla runt. Pizza åt vi till middag en bit från ringmuren som går runt Visby, men vi behövde skynda oss med att åka hem.

Enhörningarna tog flygplan och Drakarna tog bilarna hem. När vi kom tillbaka väntade vi ett tag på något hemligt. Tillslut hörde vi helikoptermotorn från luften och alla gick ut för att kolla. När helikoptern kom nära marken blev det väldigt blåsigt. Det var Search And Rescue-helikoptern som skulle berätta om deras uppgifter. Vi fick kolla runt helikoptern och fråga frågor och de visade hur det ser ut när de räddar personer bland annat från marken.

Nu sitter vi och skriver detta blogginlägget medan resten av grupperna nattar flygplan och snart ska vi också nattas, god natt.

//Raukarna

Related Posts