FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bungeblogg måndag 3/7

Tja tja bloggen! Va händer?!

Idag var den bästa dan, fast också med mest åksjuka.

Vi började dagen med att återigen, höra Christers ljuvliga fanfar från trumpeten, som vanligt gick alla till frukosten, då åt vi frukost utomhus för första gången!! Efter frukosten gick vi till Hangaren, där några flög iväg å tog bilder på olika objekt, medans den andra gruppen hade teorin ”flyg som jobb”. Sedan bytte vi och den gruppen som nyss hade flugit började att planera ut en kurs som vi skulle använda senare i eftermiddagen och navigera och ta kort.

Sedan åt vi lunch tillsammans och hälften hade lunchrast och hälften hade flygtur igen. Efter det bytte vi och våran grupp ( vi som skriver) fick navigera oss fram till våra uppdrag och ta bilder för olika syften på olika objekt. Flygturen var väldigt turbulent och flera blev åksjuka, men om man flög över vattnet blev det bättre, och det var jättekul ändå. Vi tog bland annat kort på flera kyrkor, hamnar, båtar, vägar, kraftledningar, vatten, utsikt, oss själva och flygplan XD. Det var kul att ta kort, vi tog både objektbilder, detaljbilder och översiktsbilder, och för att ta de behöver man svänga rejält för att se över vingen å det va fett kul att svänga så mycket.

Efter det var klockan ca 16:25 och då gick vi tillbaka, förutom matgruppen som fick skjuts :))) När vi kom tillbaka så satte vi oss alla i vardagsrummet och väntade på datorn för att skriva vårt blogginlägg! Nu sitter vi alla här, de flesta chillar på soffan medans typ tre personer skriver :))

Snart ska vi äta mat, biffstroganoff och få visning på alla coola flygplan i hangaren

Hejdå, ha det väldigt fantastiskt superbra!

 

 

Related Posts