FFK Ungdom
FFK Ungdom

Tjena bloggen!

Idag så var det en bra dag, 20 grader var redan garanterat av Ingela så vi var iallafall på lite bra humör när hornet tjöt klockan 07:00. Frukosten serverades en halvtimme senare som vanligt och efter det så var det av till lektioner i Hangaren. Vi lärde oss Radio samt Foto vilket var speciell roligt då vi var tillåtna att ta bilder med varandra samt kommunicera genom radio. Dmitrij lärde oss hur man använder en systemkamera vilket kommer vara väldigt användbart för framtida selfies (även om ledarna vill att vi ska använda kunskaperna för spaning).

Till lunch så serverades det kött med potatis och sallad vilket verkligen uppskattades! Det allra bästa med dagen var däremot vad som hände efter lunch, nämligen flygning. Vi delades in i grupper om 2 eller 3 och blev sedan tilldelade en pilot. Första flygturen av Bunge 2017 kan bli kallad för en klar succé då solen sken och sikten var bra! Efter flygturen så fick vi alla chansen att prata med organisationen Missing People som berättade lite om deras jobb och hur viktigt det är att samhället hjälper till, dem nämnde även de fantastiska samarbete som dem har med FFK.

Det är Grupp A som nu skriver detta inlägg medans grupp C lagar mat och grupp B nattar plan. Hamburgare står på menyn så vi tror nog att vi avslutar här och går och äter, för att sedan navigeringsflyga efter maten!

 

 

Related Posts