FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bungerås 2016, dag 1

Tja, tja bloggen!!!!!!!

Idag har vi typ chillat. Vi började med att ta oss till Bålsta station, det var fett. Vi tog oss därefter till Västerås flygplats med minibussar som ledarna hade hyrt från Avis. Väl på plats vid Kårstaben fick vi overaller och mat i magen samt en möjlighet att bekanta oss med Kårstaben, vårt hem under denna vecka beläggen på Västerås Flygplats. Lunchen bestod av hamburgare som var fett goda även fast dem innehöll spår av grillgaller. Vi fick även vattenflaskor som var fina och snyggt dekorerade med våra namn. Därefter lekte vi skitroliga lekar som var crazzzzZzyyy, det var verkligen skitkul även fast det stundvis vart ganska intimt.

Våra ledare höll också en genomgång med grundläggande regler och förutsättningar där vi också punktade upp egna regler att förhålla oss till, t.ex att inte klättra över staket med taggtråd. Vi fick sedan egen tid i 10 minuter innan vi delades in i två grupper för att fixa middag. Grupp A ansvarade för huvudrätten och gjorde spaghetti med köttfärsås,  en sallad samt en vegetarisk qournfärs. Grupp A var duktiga och maten smakade riktigt bra! Grupp B gjorde dessert i form av den godaste och mest underbara tårtan som någonsin gjorts i svensk historia. Tack grupp B!

Dagen i övrigt har varit rolig, vi är alla redan tajta och det verkar som att alla här har hittat vänner. Gruppen verkar bra och harmonisk. Lokalerna är fräscha och ledarna verkar riktigt sköna. Ser fram emot resten av veckan, tror inte att någon skulle vilja åka hem, än. /Grupp 2

IMG_1028 IMG_1030 IMG_1041 IMG_1044 IMG_1049 IMG_1100 IMG_1124 IMG_0998

 

Related Posts