FFK Ungdom
FFK Ungdom

Bungerås 2016, dag 2

Hejhej!

I morse vaknade vi av något okänt (hemskt) blåsinstrument. Efter det hade grupp 1 fixat frukost till oss, en god skål fil eller en mumsig smörgås. Vi delade upp oss i våra tre grupper, då en grupp städade, en städade undan frukosten och en fick en lektion i meteorologi. Sedan fick halva gruppen göra det vi väntat på, flygningen. Andra halvan hade TBOS-kurs. Sen var det lunch, en låda med en köttbit med potatismos gjort med kärlek och omsorg. Den vegetariska lasagnen var även den fint upplagd och välsmakande, även om den inte var lika god som gårdagens middag. Inte lika hemlagad helt enkelt.

När lunchen var över bytte vi sysselsättning och båda grupperna fick även en lektion i meteorologi av Ingela. Vi fick lära oss om moln och kommer nu aldrig mer kunna titta upp på himlen utan att tänka på vilket sorts moln det är eller huruvida det är ett högtryck på väg eller inte.

Samtidigt som den ena gruppen var och lärde sig allt och lite till om moln hade vi bytt platser så att den andra gruppen fick vara uppe i luften bland molnen. Vi delades upp två och två och fick gå in i varsitt plan med en lärare. Vi togs på en resa som tog oss hela vägen ut till Mälaren upp via Enköping och sedan den lilla biten hem till Västerås flygplats igen.

Efter allt detta kommer det att vara dags för att äta middag och få lite mat i magen. Vi kommer att bli serverade en kycklingrätt. Medan vissa skötte maten så tvättade några andra av gruppens medlemmar planen så att de är rena för de kommande utmaningarna. De sista personerna skriver denna blogg. Efter middagen blir det flygplanslära för hela gruppen. Sedan är det fritid innan vi ska vila så att vi är utvilade för en ny dag av spännande äventyr och flyg.

Tiden flyger förbi på lägret och vi hoppas på en fortsatt härlig vecka. <3<3<3!!!!!!!!

Varma hälsningar

Andrea, Björn, Siri, Linnéa, Fabian och Noah (grupp 3)

b1 b3 b413599741_10153609717652021_1705512847_n

Related Posts