FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygläger i Höganäs 17-18 september 2022

Flygdags! Vi bjuder in våra härliga medlemmar till flygläger i Höganäs, Skåne mellan lördag 17 september och söndag 18 september. Medlemmar från samtliga sektioner är välkomna att deltaga! Det är uppladdat för två härliga dagar med flygplan och gott sällskap. Vi har tillgång till motorflygplan och Blackwing som vi kommer nyttja för spännande övningar och uppdrag i luften.

 

På lördagen samlas vi klockan 10 på Höganäs Flygfält dit deltagarna tar sig på egen hand. För möjlighet att bli upphämtad på närliggande tåg- eller busstation, kontakta mimmicasse@gmail.com. Viktigt! Observera att det krävs att man i förväg kommer överens om upphämtning samt att vi tyvärr inte kan erbjuda detta om det är för få antal anmälda. Vår förhoppning är att underlätta för alla som vill deltaga att ta sig ut till flygfältet.

 

Mat erbjuds för alla deltagande, inkluderat lunch och kvällsmat för lördagen samt frukost och lunch på söndagen. Ta gärna med eget mellanmål och snacks efter önskemål till kvällen. Observera att det är strikt alkohol och drogfritt. Vi kommer att bo i sovsalar i anslutning till flygfältet, egna sängkläder behöver medtagas men ingen luftmadrass eller liknande.

 

Lägret är kostnadsfritt för alla deltagare och det krävs giltigt medlemskap i FFK för deltagande. För att delta i flygövningar krävs målsmans tillstånd för den som är under 18 år. Reseersättning ingår inte utan alla deltagare måste själva ta sig till Höganäs eller till upphämtningsplats enligt överenskommelse.

 

Vi ber er vänligen men bestämt att meddela inom rimlig tid om ni får förhinder och inte kan deltaga om ni blivit tilldelade en plats på lägret.

 

Anmälan sker till Johannes Corshammar  senast 5/9 där följande ska vara inkluderat.

johannes.corshammar@ungdom.ffk.se

 

Namn:

Medlemsnummer:

Ålder:

Telefonnummer:

E-Post:

Telefonnummer och relation till närmaste anhörig:

Godkännande/icke godkännande av fotografi samt publicering av eventuella bilder på internet (JA/NEJ):

Eventuell matallergi, matpreferenser eller annan sjukdom vi bör känna till:

 

Hoppas vi ses där!

Glada hälsningar från Sektionsledningen för FFK ungdom Skåne

Related Posts