FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygläger i Stöde

Alla ungdomar mellan 15 och 20 år, som är intresserade av flygsport och vill prova på att vara flygare några dagar, är välkomna att anmäla sig till 2014 års läger i Sundsvall/Stöde.

Det är fjärde året i rad som tredagarslägret genomförs av FFK-YP i Västernorrland i samarbete med Sundsvalls Segelflygklubb.

För bara 500 kronor får du flera flygningar i segel- och motorflygplan med praktisk undervisning, dvs ”spaka själv”,  teoretisk inblick i flygämnena aerodynamik, manöverlära, flygplanslära, navigation, föredrag  av intressanta personer i intressanta ämnen, demo av olika flygplanstyper och uppvisning i avancerad modellflygning, all kost (frukost, lunch, middag, kvällsmål) och obligatorisk logi i klubbstugan i Stöde.

Ungdomar som bor i Västernorrland prioriteras, men alla är givetvis välkomna med anmälan före 22 augusti. Observera: Antalet platser är begränsat. Alla som anmält sig får besked om man blivit antagen eller inte. De som antagits får all nödvändig information om lägret en vecka före lägrets start.

Datum:  30 – 31 augusti med start fredagkvällen den 29 augusti.

Plats:  Stöde – Sundsvalls Segelflygklubbs flygplats.

Kostnad:  500 kronor.

Sista anmälningsdag: torsdag 21 augusti, kl. 24.00.

Läs mer på: www.sundsvallssegelflygklubb.se

Info: Gunnar Lundberg 0706728391, Bo Hedlund 0727247084

 

Välkommen med din anmälan till lägret i Sundsvall:

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Related Posts