FFK Ungdom
FFK Ungdom

Spotterkurs på Arlanda 23:e augusti!

Lördagen den 23:e augusti erbjuds medlemmar i FFK och Young Pilots att delta i en Spotterkurs på Arlanda i samarbete med Svensk Flyghistorisk Förening, SFF. Samling sker vid Arlanda Flygsamlingar kl. 10.00 där kursen inleds med en teoridel innan vi beger oss ut till praktiska övningar vid aktuell banända. När vi känner oss nöjda gör vi ett besök i Caravellen som står på Arlanda (läs mer här!) innan vi till sist avrundar i Arlanda Flygsamlingar där vi startade.

Kursen är avgiftsfri för dig som är medlem i FFK och Young Pilots men har en no show-avgift som innebär att om du inte kan delta måste avanmäla dig senast 24 timmar innan kursstart. Avanmäler du dig inte eller gör det för sent kommer du att faktureras 250 kronor.

Vi praktiserar först till kvarn till de 20 platser som finns. Anmälan görs via formuläret nedan och görs senast fredagen den 15:e augusti.

Att ta med: Kikare, kamera, anteckningsmateriel, matsäck. Meddela också om du kommer i egen bil (gratis parkering vid Arlanda Flygsamlingar).

Vid frågor: Kontakta Andreas Eriksson på andreas@youngpilots.se

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Related Posts