FFK Ungdom
FFK Ungdom

Hedeflygning med Young Pilots Stockholm och FFK

Den 11-13 augusti kommer FFK och Young pilots i Stockholms län  att genomföra en gemensam flygning till Härjedalen/Jämtland på liknande sätt som tidigare år.

Under flygningarna kommer vi från YP få sköta navigering med stöd ifrån medföljande pilot. På fredagen landar vi på Hedlanda och inkvarterar oss på Vandarhemmet Gästis i Vemdalen. På lördagen är det fly-in på Hedlanda, där vi medverkar och får möjlighet att möta  YPare från andra delar av landet. Vi kommer att göra något besök på Optands flygplats i Östersund och ha en aktivitet även där. Om vädret tillåter kommer vi också att göra en tur djupare in i fjällvärlden, kanske runda Åreskutan och flyga längs norska gränsen.

Inbjudna att medverka är samtliga Young Pilots i Stockholms län. Villkoret är att det är en eller två piloter i varje maskin och att plats erbjuds till minst en YP. Lämplig FFK/yp-klädsel ska bäras. Detta kan innebära yp keps/tshirt eller dylikt. Kostnaden att dela är 250:- vilket  inkluderar resa och boende, men var och en står för sina egna matkostnader. Betalning ska vara gjord efter bekräftat deltagande och i god tid innan avresan.

Fyll i anmälan nedan för att anmäla dig direkt till aktiviteten!
Vi ses!
Med vänliga flyghälsningar
/Styrelsen för Young Pilots Stockholm

    Related Posts