FFK Ungdom
FFK Ungdom

Intresseanmälan för Young Pilots Stockholms styrelse 2016!

Hej!

Med det nya året så ska en ny styrelse för Young Pilots Stockholm väljas. Är du intresserad av Young Pilots-verksamheten i Stockholms län, driva aktiviteter och utveckla verksamheten? Skicka då in en intresseanmälan till valberedningen för att bli en del av styrelsen i Stockholms län under 2016. På årsmötet i januari (mer information kommer) presenteras förslaget och nedan ser du beskrivning av de olika posterna i styrelsen samt vad de fyller för funktion.

Som ordförande så söker vi dig som är en stark ledare, kan ta ansvar och är bra på att samarbeta. Det ligger ett stort ansvar på ordförandens roll, du måste därför vara beredd på att lägga ner tid och energi på din uppgift. Det är en fördel att vara framåt och positiv eftersom det är du som är organisationens ”framsida”!

Som sekreterare så söker vi dig som gillar att skriva! Du ska på ett smart och skickligt sätt kunna få ner information från olika slags möten. Det är viktigt att vara en bra lyssnare och tycka om att samarbeta i grupp.

Som ledamot så söker vi dig som är aktiv inom Young Pilots och är redo att lägga ner tid inom styrelsen. En ledamot får olika uppgifter på styrelsemötena under året och är en viktig del av styrelsen.

Som ekonomiansvarig så söker vi dig som är duktig med siffror och är beredd att ha ansvaret över ekonomin. Eftersom du är ensam som ekonomiansvarig så måste du kunna lägga ner tid och ansvar på din uppgift. Självklart finns det personer att fråga om hjälp och styrelsemedlemmarna hjälper alltid varandra.

 Som vice ordförande så söker vi dig som gillar att ta ansvar och är kreativ. Du måste kunna vara aktiv stora delar av året.

Styrelsen samarbetar internt väldigt mycket för att bedriva aktiviteter och se till att alla medlemmar har så roligt som möjligt. Om du är intresserad av att vara en del av styrelsen så fyll i formuläret nedan! Intresseanmälan stänger 14/1-16.

  Medlemsnr* (obligatorisk)

  Personnr* (obligatorisk)

  För- och efternamn (obligatorisk)

  Mailadress (obligatorisk)

  Berätta lite om dig själv!(obligatorisk)

  Varför vill du vara med i Young Pilots Stockholms styrelse?

  Övriga uppgifter/kommentarer

  Related Posts