FFK Ungdom
FFK Ungdom

Paintball-duell i Västerås

Den 22:a november möttes FFKs respektive YPs tappra styrkor upp för delta i slaget om hedern! Vem skulle ta hem den ärofyllda titeln som Segrare?

Väl på plats fick FFKs underbemannade batalj förstärkning från styrelsemedlemmar i både Young Pilots Stockholm och Västerås (och av Henke).

Under flera uppdrag så som ”Rädda Doris”, ”Försvara Stålmannen” och många fler spilldes mycket färg. Men inget av lagen gav vika och den riktiga lagandan trädde fram hos bägge lagen när luften fylldes med färgfyllda bollar.

Under det sista uppdraget ”Massakern” sparades det inte på ammunition, gisslan (i form av en halv skyltdocka) togs av Lag YP som höll befästningen till den välkända sirenen kallade reträtt och poängen skulle räknas.

På marschen till briefingrummet hördes segerskotten på lång väg. Bergrummet fylldes av ekande smällar från gevären.

Trotts Lag YPs senaste vinst segrade Lag FFK med 3 godkända uppdrag mot Lag YPs 2 godkända uppdrag.

 

Trötta men med ett leende på läpparna steg alla tappra kämpar in i minibussen för en väl förtjänt fika hemma hos Fia. Plastmuggarna klirrade och kakorna tog slut, det var dags att än en gång åka tillbaka till Stockholm.

 

Följande har Ville ”Den mörbultade” Hoelstad att säga om Paintball-duellen:

Trots att det gått en vecka blir jag konstant påmind om Paintball-duellen i Västerås förra helgen. Min annars babyrump lena hud (nåja) är nu täckt av skrovliga blå-gula märken. Men det var det värt! Sjukt roligt, och jag är så glad att jag träffat alla de här trevliga människorna. Hoppas vi gör det igen!

Related Posts