FFK Ungdom
FFK Ungdom

Julmiddag och studiebesök på Arlanda

Det börjar närma sig december och Young Pilots Västmanland och Young Pilots Dalarna har valt att samordna sina årliga aktiviteter julmiddagen och Arlandabesöket!  Fredagen den 5e december kommer vi ha en gemensam julmiddag i Västerås där alla är välkomna oavsett länstillhörighet!

De som vill vara med på studiebesöket lördagen den 6e december får tillsammans sova över på Johannisbergs flygfält i segelflygklubbens lokaler.

Under lördagen åker vi på Dalarnas årliga Arlandabesök. Detaljerna för besöket är inte ännu utredda men i dagsläget ser det ut som att vi kommer att besöka tornet och fältavdelningen. Vad som än kommer att stå på schemat så blir det en fullspäckad dag tillsammans med på Arlanda – flygnördens paradis!

Du som anmält dig till enbart julmiddagen eller Arlandabesöket ansvarar själv för att ta dig till respektive plats (vi kan givetvis hämta dig på Västerås centralstation eller någon av terminalerna på Arlanda). Du som däremot anmäler dig till både julmiddagen och Arlandabesöket får skjuts från Västerås till Arlanda, tur och retur. Tanken är den att vi gemensamt åker till Arlanda på lördag morgon efter att ha övernattat på Johannisberg segelflygklubb.

Transport för masar och kullor till Västerås samordnas gemensamt. Mer info om detta kommer efter anmälan

Anmäl dig till aktiviteten senast söndagen den 30e november. Klicka i vilken/ vilka aktiviteter du vill vara med på, det finns endast 12 platser till arlandabesöket och det är först till kvarn som gäller, det enda du behöver betala för är transport till och från Västerås.

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer (obligatorisk)

  Mobilnummer till vårdnadshavare (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vad kommer du på?

  JulmiddagStudiebesök på Arlanda

  Allergi/Övrig kommentar

  Related Posts