FFK Ungdom
FFK Ungdom

Lördagen den 22a november samlades 15 ungdomar från Young Pilots Västmanland och Young Pilots Stockholm för att spela paintball på The Rock Adventure utanför Västerås. Alla var otroligt förväntansfulla, några hade aldrig spelat paintball och andra hade tidigare erfarenheter!

Vi möttes upp av vår instruktör och tilldelades masker, handskar och overaller, efter att ha fått all utrustning var det dags att bege sig till utomhusarenan och det var inte lätt att ta sig dit ska vi påpeka… Först gick vi fel och gruppens problemlösningsförmåga sattes på prov. Efter att ha hittat den (dolda) stigen som skulle leda oss upp till banan så testades både vår kondition och smidighet (extremt lerig och stenig stig som ledde uppför berget). Alla klarade sig igenom detta helskinnade, dock lite mer andfådda än vanligt!

Nu var det dags, det alla väntat på nämligen att spela paintball! Banan var ganska liten vilket gjorde det mycket roligare, dessutom fanns det ett flertal flygplanskroppar på området (kan det bli bättre?). Vi körde olika typer av spel, ett där man skulle skydda sin bas och ett där man skulle hissa flest flaggor och se till att det andra laget inte hissade sin flagga. Lite svårt att förklara men det var verkligen roligt! Efter två timmar av en hel del hukande, springande och smygande samtidigt som alla sinnen var på helspänn så var vi väldigt trötta!

Dagen avslutades med att de som kom från Stockholm åkte hem till Felicia för att fika, spela trivial pursuit (frågespel) och prata lite om framtida gemensamma aktiviteter! Eftersom alla verkligen uppskattade paintballen kom vi fram till att det borde bli en årlig tradition, så nu taggar vi inför nästa år!

10811682_10204404565850009_1255953738_n

Related Posts