FFK Ungdom
FFK Ungdom

Igår, måndagen den fjortonde mars, hade den nybildade uppsalasektionen sin efterlängtade uppstart.
Härligt, tycker vi i styrelsen eftersom vi nu äntligen är igång!
Tiden innan har kantrats av möten och välbehövliga förberedelser där vi genom förberedelserna endast har kunnat anat oss till känslan av att vara en sektion med aktiviteter att genomföra. Nu är det på riktigt! Nu har vi äntligen något att tillföra till resterande flygintresserade ungdomar i länet!
Vi var ett glatt gäng som styrde stegen mot Latitude 59 i Uppsala där vi spenderade en timme till att bowla. Vissa av oss var klart bättre än andra, dock har vi starka misstankar om att åtminstone det ena lagets bana lutade kraftigt åt höger. Huruvida misstanken var sann eller faktiskt bara var en misstanke var svårt att bekräfta, eftersom bowlingbanorna hade strategiskt utplacerade, välblinkande ljus längs kanterna som gjorde det svårt att undersöka saken närmare.

Seger och nederlag till trots, så höll vi ändå sams och fortsatte kvällen på pizzeria Durango där en välbehövlig middag intogs och där vi med hjälp av prat och skratt passade på att lära känna varandra. Vissa var bekanta sedan tidigare men även en del nya bekantskaper knöts.

Kvällen kan sammanfattas som en helt klart rolig måndag! Ingen måndagsdepp här inte. Även de som hade svårigheter med lutande bana på bowlingen, bibehöll sitt goda humör tack vare det trevliga sällskapet.

Tack alla ni som var med och gjorde uppstarten så bra! Nu taggar vi inför nya roliga aktiviteter i lika gott sällskap!

Skribent: Lovisa Uddmäre
Bild: Felix Jansson

Related Posts